Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Werder vjeruje u čudo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda su u prvom polufinalnom susretu Kupa UEFA protiv Espanyola upisali težak poraz (0:3) nogometaši Werdera nisu izgubili nadu za plasman u finale, koje će se igrati u Glasgowu 16. svibnja.

Werder je u povijesti europskih kupova nekoliko puta nadoknađivao veliki zaostatak i na Weserstadionu vjeruju kako to mogu ponoviti i protiv Espanyola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi detalji u istrazi 'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu' Slika nije dostupna Ispao Nuernberg; Werder u Ligi prvaka

"Biti će teško, no nismo izgubili sve izglede za plasman u finale. Ukoliko odigramo najbolje što možemo sposobni smo nadoknaditi veliki zaostatak," smatra napadač Werdera Miroslav Klose.

Prije 19 godina Werder je u 2. kolu Kupu UEFA u Moskvi izgubio od Spartaka 1:4, no u uzvratu je slavio 6:2. Iduće sezone u Kupu prvaka Nijemci su poraženi u Berlinu od Dynama 0:3, no u uzvratu je bilo 5:0. 

U sezoni 1999/2000 Werder je u Lyonu izgubio 0:3, no u uzvratu je slavio 4:0. Nijemci su veliki rezultatski minus uspjeli nadoknaditi i u jednoj utakmici. 

U susretu skupine Lige prvaka 1993. godine Anderlecht je nakon 24 minuta gubio 0:3, međutim do kraja utakmice uspio je preokrenuti rezultat i slaviti 5:3.

"Čuda se ne događaju svaki dan, no ova momčad ima snagu i kvalitetu. Sposobni smo prirediti senzaciju," dodao je Torsten Frings.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene