Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Legija zbog navijača izbačena iz Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Disciplinska komisija Europske nogometne federacije kaznila je poljskog prvoligaša Legiu iz Varšave izbacivanjem iz europskih natjecanja na dvije sezone.

Legia je ove sezone izbačena iz Intertoto kupa, a iduću godinu kazne odradit će u sezoni u kojoj se plasira u neki od europskih kupova. 

Pročitajte i ovo Donald Tusk Izbori Poljski nacionalisti pobijedili na lokalnim izborima, ali Tuskova stranka pobijedila u većini regija Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Jednogodišnja suspenzija traje u idućih pet godina i aktivirat će se prvi put kada Legia izbori plasman u Europu. Legia je kažnjena zbog divljanja poljskih navijača za vrijeme utakmice protiv litavske Vetre. 

Ogled Vetre i Legie je prekinut kada su podivljali poljski huligani ušli u teren i napali policiju metalnim šipkama i kamenjem. 

Policija je tek uz pomoć pojačanja, suzavca i vodenih topova uspjela primiriti Poljake.

Utakmica je registrirana pobjedom Vetre 3:0 koja se tako automatski plasirala u treće kolo Intertoto kupa gdje će igrati protiv engleskog premierligaša Blackburna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene