Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Eduardov pogodak u Ligi prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postigao je svoj prvi pogodak u Ligi prvaka u dresu londonskog Arsenala, a asistirao je i za drugi pogodak.

Nogometaši Arsenala kod kuće su pobijedili prašku Spartu 3:0 u uzvratnom susretu 3. pretkola Lige prvaka. Treći pogodak postigao je u 89. minuti utakmice hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva kojem je to bio drugi pogodak za londonski klub. Podsjetimo, prvi je postigao u utakmici protiv Lazia na otvaranju turnira u Amsterdamu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Eduardo u fokusu medija Slika nije dostupna Eduardo odradio prvi trening s Arsenalom

Trener Arsenala Arsene Wenger vjeruje da je Eduardo "donio novu dimenziju" u igru "Topnika" koja će njegovoj momčadi pomoći u daljnjim nastupima u Ligi prvaka. Uvjeren je da je sinoćnji Eduardov pogodak tek jedan od mnogih koji će uslijediti. 

"On je je izvrstan napadač, nešto drugačiji od napadača koje smo do sada imali. On je ono što ja zovem 'fox in the box' (As u rukavu)", rekao je Wenger nakon utakmice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene