Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Bad Blue Boysi divljali po diskoteci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaest Bad Blue Boysa privedeno je u pritvor u noći između subote i nedjelje nakon masovne tučnjave u diskoteci 'Frotea' kod Čitluka gdje su Boysi nasrnuli na zaštitare, policiju i goste.

"Nakon tri sporadična incidenta i dvije intervencija zaštitara u diskoteci, oko 03.05 sati oko 50 osoba, koji su se deklarirali kao navijači Dinama, napali su zaštitare, policiju i goste. U narušavanju javnog reda i mira ozlijeđena su dvojica policajaca i četvorica zaštitara. 

Pročitajte i ovo Christian Schmidt Odluka europskog predstavnika HDZ BiH: "Schimdtovo nametanje izmjena izbornog zakona ugožava europski put zemlje" Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

Ukupno su 24 osobe zatražile liječničku pomoć u Hitnoj službi u Čitluku, a 11 osoba je privedeno. Svi su državljani Republike Hrvatske", izjavio je glasnogovornik policije u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak.

Policija je uspjela zaustaviti izgrede nakon intervencije postrojbe Interventne policije iz Mostara i Čitluka.

Bošnjak je pojasnio kako se tijekom ovoga izgreda nisu mogli angažirati policijski specijalci. Zbog nesporazuma bošnjačkih i hrvatskih političkih stranaka, HNŽ trenutačno nema policijskoga ravnatelja koji je jedini ovlašten angažirati postrojbu specijalne policije. Protiv izgrednika će biti podnijete prijave.

Reakcije BiH medija

'Nije ovo prvi, a bojimo se ni posljednji put da "gospoda" iz Zagreba divljaju po Hercegovini!', piše portal Pincom.info koji se veoma ogorčeno raspisao o ovom incidentu.

'Krvava noć u Čitluku! Purgeri su ponovno došli krojiti sudbinu Hercegovcima i baš nas zanima kako će sada nakon najnovijeg incidenta zagrebačkih BBB-a reagirati mediji u Hrvatskoj?', stoji u dijelu teksta koji opisuje što se to sinoć dogodilo u Čitluku.

'Hercegovina je ponovno u strahu od pijanih i drogiranih Purgera', stoji u tekstu.

S druge pak strane, u hotelu "Villa Regina" u Međugorju gdje su smješteni Dinamovci, održana je druga "Međugorska plava noć", no sve je proteklo u najboljem redu i miru, a među brojnim poznatim uzvanicima bio je i Dinamov predsjednik Mirko Barišić. 

Igrači Dinama su ostali negdje do 22 sata, a nakon toga otišli na spavanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene