Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA kaznila Panathinaikos, Mihajlovića i Hoenessa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europska nogometna federacija kaznila je grčki Panathinaikos s jednom utakmicom igranja pred praznim stadionom zbog divljanja navijača za vrijeme ogleda protiv Metalurga iz Zaporožja.

Grčki navijači su tijekom utakmice prvog kola Kupa UEFA nekoliko puta izazvali prekid bacanjem baklji i drugih pirotehničkih sredstava, a plastičnom bocom pogođen je i jedan od ukrajinskih igrača. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon incidenta na Poljudu HNS I UEFA o borbi protiv pirotehnike: "Cilj je vratiti obitelji na stadione" Slika nije dostupna Foto-natječaj Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine!

Panathinaikos je uspješno preskočio Metalurg i izborio je plasman u skupine Kupa UEFA: "Zeleni" će igrati u skupini G zajedno s PSG-om, Rapidom iz Bukurešta, Hapoelom iz Tel Aviva i Mladom Boleslav. Pred praznim tribinama igrati će protiv Hapoela u prvom kolu.

Kažnjeni su i mendažer Bayern Munchena, Uli Hoeness, te pomoćni trener Intera Siniša Mihajlović. Obojica su suspendirana na dvije utakmice zbog isključenja koje su dobili za vrijeme ogleda Lige prvaka između Intera i Bayerna (0:2). 

Na toj utakmici isključeni su i igrači Intera, Fabio Grosso i Zlatan Ibrahimović. Grosso je suspendiran na dvije utakmice, a Ibrahimović na jednu utakmicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene