Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trulli produžio ugovor s Toyotom, Raikkonen neodlučan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijan Jarno Trulli potpisao je novi trogodišnji ugovor koji će ga uz Toyotu vezati do sezone 2009. godine. Taj je 31-godišnjak Toyotin vozač od 2005. godine, a slijedeću godinu društvo će mu praviti i Njemac Ralf Schumacher, koji ima ugovor s Toyotom do 2007. godine.

Jedina Trullijeva F1pobjeda bila je za Renault 2004., dok za Toyotu nije uspio postići više od devetog mjesta.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Legenda Formule 1 VIDEO: 'Senna' nagrađen na Sundanceu Slika nije dostupna Raikkonen 21. siječnja prvi put u Ferrarijevu bolidu

"Sto posto sam siguran u potencijal tog tima i njegove šanse da osvoji naslov na prvenstvuF1'', izjavio je Trulli. 

Toyotin predstavnik tima Tsutomu Tomita kaže: "Kada razvijate tim i automobile i radite sve s ciljem da idete na pobjedu, to uvijek pomaže nastavak suradnje s vozačima.'' 

"Jarno je ključni čovjek u unaprjeđivanju naše izvedbe posljednje dvije godine i presretni smo što nastavljamo suradnju.'', kaže Tomita. 
Raikkonen još razmišlja

Za razliku od Trullija član McLarena, Finac Kimi Raikkonen (26) još nije odlučio za koga će voziti u sljedećoj sezoni.

"Svaki dan u novinama čitam razna nagađanja, prvo pišu da ću otići u Renault, već sljedeći dan sam u Ferrariju, a potom se pojavi priča da ostajem u McLarenu. To je stvarno smiješno i besmisleno, jer još ništa nisam odlučio. Sigurno je samo to da novac neće biti presudan faktor", izjavio je Kimi, koji je 2003. i 2005. bio svjetski viceprvak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene