Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trener Feyenoorda zabranio igračima dolazak na stadion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon domaćeg poraza od Ajaxa (0:4), trener nizozemskog nogometnog prvoligaša Feyenoorda, Erwin Koeman odlučio se na neobičan potez. Koeman je svojim igračima zabranio dva dana dolazak na stadion De Kuip kako bi se od njih odmorio.

"Ne želim ih vidjeti dva dana. Svi moraju ostati doma, ne želim ih gledati na stadionu. Moram se odmoriti od njih, a oni neka doma razmišljaju o svojoj igri i pristupu," poručio je stariji brat legendarnog igrača Ajaxa i Barcelone, Ronalda Koemana, koji vodi PSV Eindhoven.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve" Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Trener Feyenoorda bio je užasno razočaran nakon domaćeg debakla, najvećeg poraza nakon 1995. godine, kada je na De Kuipu Ajax slavio 5:0.

"Ajax je iskoristio sve naše slabosti, bila je to najgora utakmica od kada vodim Feyenoord," dodao je trener kluba iz Rotterdama.

Feyenoord nakon osam kola zauzima deveto mjesto na ljestvici sa 11 bodova, deset manje od lidera Ajaxa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene