Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Todorović u polufinalu s hrvatskim rekordom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski plivač Mario Todorović ostvario je u petak, na SP u malim bazenima koje se održava u Manchesteru, plasman u polufinale na 50 m leptir, popravivši pritom hrvatski rekord u toj disciplini.

Todorović je u kvalifikacijama imao drugo vrijeme 23.15, što je za pet stotinki brže od hrvatskog rekorda kojeg od 2004. godine drži Aleksej Puninski. Za prvim u toj disciplini Albertom Subiratsom iz Venecuele Todorović je zaostao 14 stotinki.

Pročitajte i ovo Nikola Miljenić - 4 Glavni cilj Najbolji hrvatski plivač želi na Olimpijske igre: Nakon povijesnog rezultata nastavlja se borba za Pariz Slika nije dostupna Todorović, Puninski i Jovanović bez polufinala

Ivan Tolić i Gordan Kožulj nisu se uspjeli u petak kvalificirati u polufinale. Tolić je za prvim u kvalifikacijama amerikancem Bal Randallom zaostao 1,23, a Kožulj 1,51 sekundi.

Saša Imprić se na žalost nije uspio plasirati u finale na 200 m mješovito. On je danas isplivao 13. vrijeme, 1:58,23, zaostavši 2,74 za prvim Amerikancem Ryanom Lochteom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene