Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Smjenjuju me jer sam upozorio na kriminal'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rade Malević, smijenjeni izbornik muške odbojkaške reprezentacije, izjavio je u Temi dana da su sve pripreme za Europsko prvenstvo odrađene besprijekorno, kakav je uostalom i rad s igračima. Stoga razlog svoje smjene vidi u nečem drugom.

- Smjenili su me zato što sam nekoliko puta ukazao na kriminal u Hrvatskom odbojkaškom savezu, tvrdi Malević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kriza u odbojkaškoj reprezentaciji pred razriješenjem? Slika nije dostupna Nastavlja se sukob u hrvatskoj odbojci

- Od početka godine cijeli sustav funkcionira savršeno, rad s igračima je odličan i u tim segmentima smo stvorili savršene uvjete za ostvarenje svoga cilja, a to je medalja na Europskom prvenstvu, rekao je Malević.

Prigovori od strane čelnika Saveza o lošem sustavu naprosto ne stoje, smatra Malević i dodaje kako je na nedavnom zajedničkom sastanku u Hrvatskom olimpijskom odboru argumentima i dokumentima to dokazao.

Zanimljivo je da se čelnici Saveza nisu odazvali na poziv u emisiju, a Malević je zbog gostovanja propustio trening na Bjelolasici, dojurio u zagreb i odjurio natrag.

- Moj je motiv da dođem u Temu dana i bio da se nađem s njima pred javnošću oči u oči. No, to što se nisu pojavili dovoljno govori samo za sebe, rekao je Malević iza koga su stali svi reprezentativci osim jednog, a velik dio troškova sada financiraju iz privatnih donacija.

U prilog 'pobunjenicima' možda ide i telefonska izjava koju je Novoj TV dao predsjednik HOO-a Zlatka Mateša:
 
- Nas ne zanimaju nikakva čelništva saveza, dužnosnici i slično, već isključivo igrači, sportaši i rezultati, rekao je Mateša.

Cijeli razgovor s Radom Malevićem pogledajte u video prilogu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene