Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Schweinsteiger upitan protiv Milana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bayern iz Muenchena sa strepnjom iščekuje vijest hoće li veznjak Bastian Schweinsteiger moći zaigrati na sutrašnjoj uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Milana.

22-godišnji Schweinsteiger je na subotnjoj utakmici protiv Hannovera 'zaradio' udarac u lijevo koljeno, koje je nateklo tijekom vikenda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Parada u Milanu Slika nije dostupna Milan - Bayern 2:2, Kaka vodeći strijelac Lige prvaka

"To bi bio zaista bio velik gubitak, no još se nadamo da će moći igrati", rekao je trener Ottmar Hitzfeld. 

No, nisu to jedini Hitzfeldovi problemi. Branič Willy Sagnol teže je ozlijedio koljeno u prvom susretu na San Siru i za njega je sezona završila. Veteran Mehmet Scholl je na jučerašnjem treningu istegnuo lisni mišić, a najvjerojatnije neće igrati niti Argentinac Martin Demichelis. 

No, ima i dobrih vijesti. Hasan Salihamidžić, Lucio i Owen Hargreaves trebali bi se potpuno oporaviti od manjih ozljeda, a Oliver Kahn i Mark van Bommel mogu igrati nakon što su 'odradili' suspenzije. 

Milan će se još jednom osloniti na playmakera Kaku, koji je i sam vrlo optimističan: 

"Nema mjesta očajavanju. Iako Bayern zaslužuje svako poštovanje, ne samo zbog njihove bogate povijesti već i zbog kvalitete igrača koje imaju, Milan može pobijediti u Muenchenu. Uvjereni smo da ih možemo pobijediti pred njihovim navijačima. Pod možemo ne mislim i da hoćemo, ali bitno je da damo sve od sebe", rekao je Kaka za UEFA-inu web stranicu. 

Kako je Alberto Gilardino suspendiran, Carlo Ancelotti će u napad najvjerojatnije staviti Filippa Inzaghija i Ricarda Oliveiru. U Njemačku nije otputovao ni Cristian Brocchi jer ima gripu, no i više nego spremni trebali bi biti braniči Massimo Oddo, Paolo Maldini i Alessandro Nesta koji su se tijekom vikenda 'odmarali', tj. nisu sudjelovali u ligaškoj utakmici protiv Empolija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene