Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Scholes out 3 mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veteran Manchester Uniteda, 32-godišnji Paul Scholes, u četvrtak ide na operaciju koljena nakon koje će izbivati s terena oko 3 mjeseca, potvrđeno je iz kluba.

Scholes je ozlijedio ligamente na treningu uoči utakmice Lige prvaka protiv Kijevskog Dynama i teško da će ponovno zaigrati prije veljače. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić Slika nije dostupna Manchester ostao bez Scholesa i Rooneyja

Bivši reprezentativac Engleske već je jednom prošao operaciju (oka) zbog koje se mislilo da neće nastaviti karijeru, no vratio se na teren i odigrao veliku ulogu u prošlosezonskom osvajanju naslova prvaka Engleske. 

Iako je za Manchester ove sezone zaigrao tek 12 puta, njegov je utjecaj na mlade igrače neprocjenjiv. A Sir Alex Ferguson je zbog ozljeda već ostao bez Michaela Carricka (koji je slomio lakat), Garyja Nevillea, Louisa Sahe i Patricea Evre. Ipak, ima i dobrih vijesti - od ozljeda su se oporavili Owen Hargreaves i Darren Fletcher. 

U nacionalnom prvenstvu Manchester je po broju bodova izjednačen s Arsenalom (26), no nalaze se na drugom mjestu jer 'Topnici' imaju bolju gol-razliku, ali i utakmicu manje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene