Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldinho ponovo najbolji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
43 tisuće profesionalnih nogometaša diljem svijeta okupljenih u organizaciji pod nazivom FIFPro, po drugi put zaredom najboljim svojim kolegom proglasilo je nogometaša Barcelone i brazilskog reprezentativca Ronaldinha.

"Ponosan sam i velika mi je čast primiti ponovno ovu nagradu. Zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene i svojim suigračima iz Barcelone, jer bez njih ne bih mogao doći do ovakvih nagrada. Ovo je za mene dodatna motivacija i pokušat ću napredovati sa svakim novim danom." izjavio je Ronaldinho.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo" Slika nije dostupna Milanović uručio nagradu Dubrovnik turistički prvak godine!

Dodjela ove nagrade, jedanaeste po redu u organizaciji FIFPro-a trebala je biti održana danas u Ateni, no otkazana je zbog nesporazuma između organizatora i medijskih partnera, tako da će nagrade pobjednicima biti uručene naknadno u njihovim klupskim okruženjima.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene