Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Afera tansvestiti: Ronalda ostavila zaručnica, a Nike razmišlja o raskidu ugovora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon skandala s transvestitima Ronalda je ostavila zaručnica Maria Beatriz Antony i vratila se roditeljima u Braziliju, a njezin bi primjer navodno mogao slijediti i Brazilčev najveći sponzor - Nike.

Ronaldo plaća puno veću cijenu od 30.000 dolara koliko je navodno od njega za šutnju tražio transvestit Andre Albertino. Iz zajedničkog stana iselila je zaručnica, koja je prema izjavama prijatelja otkako se vratio u Brazil na oporavak od ozljede koljena, bila nezadovoljna njegovim konstatnim izlascima i 'noćnim životom'. Skandal s transvestitima je, čini se, bila samo kap koja je prelila čašu. Lošu vijest navodno joj je priopćio sam Ronaldo kojeg je također nemoguće pronaći u zajedničkom stanu jer se od nemilog događaja od medija skriva u kući svoje majke.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države

>> Video: Ovo je transvestit kojeg je 'pokupio' Ronaldo!

Navodno se na jednostrani 'raskid' sprema i Nike s kojim Ronaldo inače ima doživotan ugovor vrijedan oko 100 milijuna dolara. Razlog - raskalašen život i spominjanje droge nisu u skladu s imidžom koji je Ronaldo godinama imao, tj. bio je uzor mnogim mdalima diljem svijeta.

"Još prikupljamo informacije, ništa još nije službeno", rekao je glasnogovornik brazilske podružnice Nikea David Grinberg. 

Na Ronaldovoj službenoj web stranici se pak u međuvremenu pojavila i pismena izjava u kojoj se navodi kako nikada nije koristio droge te kako svi dokazi upućuju na to da je nogometaš žrtva ucjene.  

"Da bi neki ugovor bio otkazan, Ronaldno bi trebao biti proglašen krivim na sudu. No, on nije počinio nikakav zločin, niti je prekršio neki zakon", rekao je njegov agent Fabiano Farah. 

U međuvremenu, transvestit Andre Albertino koji tvrdi da mu je Ronaldo odbio platiti i da je od njega tražio kokain, uživa u svojih 5 minuta slave. No, to ga nije spriječilo da po drugi put u nekoliko dana završi na policiji. Gostojući u jednom televizijskom showu, u Sao Paolu Albertino je isprovociran postavljenim pitanjima uništio dvije kamere i razbio staklena vrata. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene