Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real predstavio Schustera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski nogometni prvak Real Madrid danas je i službeno predstavio 48-godišnjeg Nijemca Bernda Schustera kao svog novog trenera.

Schuster će na klupi Reala naslijediti Talijana Fabija Capella koji je dobio otkaz unatoč osvojenom naslovu prvaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Schuster: Vrata Reala nisu zatvorena za Ballacka Slika nije dostupna Getafe 'pustio' Schustera, navijači potpisuju peticiju za Capella

Prošle sezone Schuster je vodio Getafe do osmoga mjesta u španjolskom prvenstvu i finala Kupa, a kako bi mogao preuzeti Real platio je 480.000 eura odštete predsjedniku Getafea Angelu Torresu kako bi ga ovaj pustio godinu prije isteka ugovora. 

"Mi samo želimo da Real osvaja titule. Želimo biti ponosni na njegovu igru. Schuster ima sve vrijednosti koje ima i ovaj klub. Njegova momčad igra dobro, ali i zanimljivo gledateljima. On pozna klub i moći će se nositi s svlačionicom punom zvijezda", rekao je predsjednik Reala  Ramon Calderon, a indirektno je dao do znanja i da se s novim imenovanjem nije složuio sa sportskim direktorom kluba Predragom Mijatovićem.

"Mijatović mi je uvijek pričao o Koemanu, Wengeru i Laudrupu. Schuster nije bio njegov favorit ", rekao je Calderon. 

Getafe je umjesto Schustera za novoga trenera imenovao Danca Michaela Laudrupa s kojim je potpisao ugovor na dvije godine. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene