Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robben: Mourinho mi nije dao šansu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arjen Robben, koji je od jučer i službeno igrač madridskog Reala, sinoć je optužio bivšeg trenera Josea Mourinha da mu u Chelseu nije želio pružiti priliku.

23-godišnji Nizozemac jasno je dao do znanja da je napustio Chelsea zbog loših odnosa s Portugalcem. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Robben ipak ide u Real Slika nije dostupna Heinze u Real Madridu

"Nisam dobivao potrebno povjerenje i tada sam počeo razmišljati o odlasku. A kada klub kao što je Real pokaže interes, puno je lakše odlučiti i otići bez kolebanja. Real mi je u posljednjih nekoliko tjedana iskazao puno povjerenje samim time što su bili spremni na sve samo da me dovedu na Bernabeu", rekao je Robben. 

"A poštovanje koje su mi iskazali navijači je bilo iznad svih očekivanja. Ta topla dobrodošlica kada sam se spustio po stepenicama... Bio je nevjerojatan osjećaj koji mi je dao dodatnu motivaciju. Dokazat ću da nije istina da sam od stakla kao što neki tvrde i da sam stalno ozlijeđen", dodao je. 

Robbenov otac Hans, koji je i njegov agent, također je potvrdio da na Stamford Bridgeu nisu iskazali ozbiljan interes da ga zadrže. 

>> Robben ipak ide u Real

>> Heinze u Real Madridu

"Mislili smo da to žele, no nikada mu nisu ponudili novi ugovor. Govorilo se i pisalo da jesu, ali to se nikada nije dogodilo. Arjen je tada odlučio da će mu biti bolje u Realu", rekao je Hans Robben. 

No, informacije iz Reala kažu da će Robben propustiti sutrašnji derbi s Atleticom, a još jedna pridošlica iz Premier lige, Argentinac Gabriel Heinze teško da će 'upasti' u prvih 11. 

U klubu navodno, Nizozemca ne smatraju dovoljno 'oštrim' da starta na otvaranju sezone. Umjesto toga, trenira u teretani po specijalno dizajniranom programu u nadi da će biti dovoljno 'fit' za predstojeće utakmice. U travnju je naime, operirao koljeno i od tada gotovo da uopće nije trenirao punim intenzitetom, pa Madrižani ne žele riskirati. 

No, Gabriel Heinze bi se ipak i mogao sutra pojaviti na terenu, no najvjerojatnije samo kao zamjena. 

Inače, Robben je dobio dres s brojem 11, a Heinze s brojem 18. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene