Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real nudi Fiorentini 18 milijuna eura za Tonija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najtrofejniji europski klub Real Madrid želi u svoje redove dovesti reprezentativnog napadača Fiorentine Lucu Tonija. Reprezentativni branič njemačkog Hannovera Per Mertesacker izjavio da karijeru želi nastaviti u Werderu iz Bremena.

Budući da Fiorentini, zbog umješanosti u skandal s namještanjem utakmica, prijeti ispadanje u Drugu ligu, velika je vjerojatnost kako će Toni zaista preseliti u Real za 18 milijuna eura..

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasni plan NAGAĐANJA NE PRESTAJU Što se zapravo događalo u Hannoveru i zašto je otkazana utakmica? Slika nije dostupna Napad planirala grupa 'Sjeveroafrikanci' OTKAZANA UTAKMICA Cure detalji drame u Hannoveru

Talijanski reprezentativac prošle je sezone u talijanskom prvenstvu zabio 31 pogodak, a na SP u Njemačkoj dva je puta bio strijelac.

Njamački reprezentativac sam je izrazio želju za odlaskom iz svog sadašnjeg kluba. Mertesackeru ugovor s Hannoverom ističe 2008. No, klub ga je spreman pustiti uz odgovarajuću odštetu. Sportski direktor Hannovera Ilja Kaenzig ističe da klub zasad nije dobio niti jednu ponudu za Mertesackera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene