Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Rapaić se vraća u Hajduk

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Struka splitskih bijelih opasno se bacila na angažiranje novih - starih igrača. Po svemu sudeći novi kapetan Hajduka bit će Milan Rapaić, a pregovara se i s Josipom Skokom.

Splitom se jutros brzinom munje proširila priča o povratku Mikija Rapaića u Hajduk. Podsjetimo, Rapaić je ovog proljeća igrao za drugoligaša Trogir, a sezonu je zaključio ranije zbog ozljede koljena. Ozljeda je prošlost, a Miki će kako stvari stoje svoju bogatu karijeru zaokružiti povratkom na Poljud.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Messi se vraća nakon ozljede

- Ta informacija je točna. I trener sa svojim stručnim štabom i ja vrlo rado bi vidili Mikija opet u našoj momčadi i ja se nadam, on je nažalost momentalno u inozemstvu, po povratku da ćemo se naći i dogovoriti se, rekao je Ivan Buljan, sportski direktor Hajduka.

Novi ugovor za splitske bijele potpisao je vrijedni Rumunj Florin Cernat, koji je lani odigrao najveći broj utakmica za Hajduk.

- On je potpisao novi trogodišnji ugovor i to je dobra vijest jer on je ipak playmaker u ovoj ekipi, igrač koji može sa pasom riješiti utakmicu i mi trebamo takvog igrača, dodaje Ivan Buljan.

Na Poljudu i nije sve tako sivo. Vrlo izvjestan povratak Mikija Rapaića i novi ugovor s Cernatom, dobar su vjetar u leđa novom vodstvu kluba. Dodajmo kako se vode pregovori i s Josipom Skokom.Tako se iz dana u dan slaže križaljka za sljedeću sezonu splitskih bijelih. Cilj je jasan, vratiti Hajduku staru slavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene