Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poulsen zbog udaranja Rosenberga u zatvor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv defenzivnog veznjaka danske nogometne reprezentacije Christiana Poulsena mogla bi biti podignuta krivična prijava zbog mučkog udaranja šakom u trbuh švedskog reprezentativca Markusa Rosenberga tijekom subotnje kvalifikacijske utakmice za EURO 2008, objavili su iz policije danskog glavnog grada.

Jedan od gledatelja subotnjeg dvoboja podnio je prijavu protiv Poulsena zbog udaranja protivničkog igrača.

Pročitajte i ovo Ilustracija usvajanje zakonskih izmjena U Švedskoj i Danskoj ponovno spaljeni primjerci Kurana: "Ne bismo trebali samo sjediti i čekati da ovo eksplodira" Ilustracija izazvane su žestoke reakcije "Ovo je najozbiljnija sigurnosna situacija od Drugog svjetskog rata": Dvije zemlje ozbiljno razmatraju jednu zabranu

"Mislim da je došlo vrijeme da i primjerom pokažemo da nije dopušteno nasilničko ponašanje na sportskim terenima kao što je to slučaj i u svakodnevnom životu. Televizijska snimka jasno pokazuje da je švedski igrač udaren u trbuh. Za takav prekršaj moguća je kazna i od 30 dana zatvora", rekao je glasnogovornik kopenhaške policije Flemming Steen Munck.

Poulsen je svoj divljački potez u 89. minuti utakmice kojim je pri rezultatu 3-3 skrivio 11-erac za Švedsku, te dobio crveni karton označio kao "najgluplji u životu". Nakon njegova udaranja jedan je od gledatelja utrčao u teren i napao suca Fandela koji je stoga odmah odsvirao kraj. Utakmica još nije službeno registrirana, ali očekuje se da će Disciplinska komisija UEFA-e u petak donijeti odluku da se registrira rezultatom 3-0 za Švedsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene