Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Partizan-Cibona 82:71

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednjem susretu 15. kola regionalne košarkaške NLB lige Cibona je u Beogradu izgubila od Partizana 71:82 (11:20, 29:20, 16:21, 15:21).

Bila je to utakmica velikih oscilacija zagrebačke momčadi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolumna Anite Kajtazi-Roth Nestali u 0,6 sekundi Slika nije dostupna Kolumna Anite Kajtazi Ljubo se nikada nije predao, ni odustao

"Vukovi" su dvoboj u dvorani Pionir pred 1.500 gledatelja otvorili nizom promašaja i izgubljenih lopti i Partizan je vrlo brzo došao do prednosti 17:2.
 
Do konca poluvremena Cibona je smanjila na minus 9 (11:20), a u drugoj četvrtini došla i do poravnanja 40:40. Nažalost, drugu četvrtinu obilježile su nemile scene koje su rezultirale isključenjem trenera Partizana Duška Vujoševića te prekida utakmice koji je trajao više od deset minuta. Vujošević je isključen zbog niza psovki, te potezanja
dres suca Andreja Lovšina. 

Nakon incidenta sudačka je trojka napustila dvoranu, no vratila se za desetak minuta i utakmica je nastavljena. U preostale dvije četvrtine gledali smo izjednačenu igru u kojoj je Cibona držala priključak dok je danas njezin najbolji igrač Davor Kus imao snage. U samoj završnici domaćin je manje griješio i na koncu je izborio pobjedu 82:71.

Kus je predvodio "Vukove" sa 32 koša i on je bio jedini igrač s
dvoznamenkastim brojem koševa u gostujućim redovima. Lukša Andrić i Christopher Warren su ubacili po 7, a Brent Wright i Marijan Mance po šest koševa. Najefikasniji u redovima Partizana bili su Nikola Peković (18) i Novica Veličković (15).

Cibona je usprkos porazu zadržala vodeću poziciju sa 12 pobjeda i tri poraza, dok su Zadar i Partizan na drugoj poziciji sa po 11. pobjeda i četiri poraza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene