Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nedved dovodi u pitanje Deschampsov ostanak u Juventusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pavel Nedved tvrdi da je Juventus pogriješio što je već potvrdio ostanak Didiera Deschampsa na trenerskoj klupi i iduće sezone.

"Klub je potvrdio Deschampsa? Nisam znao, ali mislim da nije vrijeme za takve odluke. Ako slučajno ne uspijemo ostvariti zacrtani cilj, ne znam što će se dogoditi", rekao je bivši reprezentativac Češke, iako je s zadovoljan s Deschampsom kao trenerom i u izvrsnim su odnosima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Metličić i Džomba prvaci Slika nije dostupna Prodaje se Juventus?

"Što se tiče moje budućnosti, imam još vremena za odluku. Na kraju svake sezone odvažem za i protiv. Do sada mi je sve govorilo da nastavim,kao npr. moja želja da i dalje igram nogomet i motivacija da se još dodatno poboljšam. Još imam jednu godinu ugovora za odraditi i učinit ću sve što mogu da to i ispoštujem. No, sada se moramo koncentrirati na povratak u Seriju A", rekao je 35-godišnji Nedved koji je odlazak u mirovinu već bio najavio nakon SP-a 2006. u Njemačkoj, no u teškim danima za Juventus, ipak je odlučio ostati.

"Sretan sam kada me smatraju primjerom, posobno kada to dolazi od trenera. Ja sam najstariji u ovoj momčadi i imam osjećaj da trebam pomoći mladim igračima da se izgrade u pravom smjeru", rekao je Nedved.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene