Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Spursi i dalje neporaženi na gostovanjima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeća momčad Pacifičke divizije NBA lige Los Angeles Lakersi ostvarili su novu, devetu ovosezonsku pobjedu svladavši na svom parketu New Jersey Netse sa 99-93.

Iako su prvi strijelci Lakersa bili Lamar Odom sa 21 i Kobe Bryant sa 19 koševa, pobjedu Lakersima osigurale su pričuve. Naime, Odom i Bryant su pogodili tek 14 od 40 šuteva iz igre, dok je ostatak momčadi pogodio 23 od 42 pokušaja. Dobrim se šutem posebice istaknuo Kwame Brown koji je pogodio 5 od 6 lopti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aktualni NBA prvaci Lakersi priuštili pravi show svojim navijačima Slika nije dostupna NBA: Utah i dalje na vrhu

Netse, koji su izgubili peti dvoboj zaredom, sve protiv sastava iz Zapadne konferencije, su predvodili Vince Carter (21, 11 skokova) i Nenad Krstić (20).

San Antonio Spursi i dalje su neporaženi na gostovanjima ove sezone, sinoć su sa 98-78 u Seattleu bili bolji od domaćih SuperSonicsa. 

Tony Parker (20) i Tim Duncan (18, 16 skokova) najbolji kod pobjednika, a Ray Allen (21) kod poraženih.

Iz ostalih dvoboja treba izdvojiti 33 koša Carmela Anthonyja kojima je doprinio 103-88 pobjedi protiv Los Angeles Clippersa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene