Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Netsi slave 40-godišnjeg Robinsona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Junak NBA večeri bio je 40-godišnji Cliff Robinson koji je košem dvije sekunde prije kraja donio New Jersey Netsima pobjedu kod omraženog rivala New York Knicksa (101:100).

Jedina dvojica hrvatskih košarkaša u NBA ligi, Gordan Giriček i Damir Markota neće po dobrome pamtiti sinoćnju večer koju su obojica okončali bez postignuta koša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Košarkaška diplomacija' Rodman: Trenirat ću reprezentaciju Sj. Koreje, Kim želi da napišem knjigu o njemu Slika nije dostupna VIDEO: NBA zvijezdu ponizio engleski ulični hakler!

Utah Jazz su sa 102:94 slavili u gostima kod Toronto Raptorsa. Giriček je za 16 minuta igre ostao bez poena (šut 0:3), uz po jednu asistenciju i skok, te tri izgubljene lopte, dok su Seattle SuperSonicsi pobijedili Milwaukee Buckse (99:72) za koje je Damir Markota u 12 minuta igre također ostao bez poena (šut 0:4), uz dva skoka i asistenciju.

Phoenix Sunsi su protiv Portland Trail Blazersa došli do 12. uzastopne pobjede zahvaljujući Steveu Nashu koji je do zadnje minute imao samo sedam koševa, a potom je sa šest uzastopnih ubačaja osigurao pobjedu. 

Detroit Pistonsi su tek nakon dva produžetka bili bolji od Minnesota Timberwolvesa, a pet minuta prije kraja utakmice zbog međusobne tučnjave su isključeni zvijezda Wolvesa Kevin Garnett i igrač Detroita Antonio McDyess. 

Washington Wizardsi su se lako obračunali sa Orlando Magicom na krilima raspoloženih Antawna Jamisona (31, 16 skokova) i Gilberta Arenasa (30). 

Philadelphia je u produžetku dobila prvaka Miami Heat i to posve zasluženo jer su vodili sa 17 razlike krajem treće četvrtine, a nakraju regularnog dijela mogli su lako izgubiti. Ipak, Dwyane Wade je od tri slobodna bacanja za pobjedu jedno ipak promašio, a u proužetku su Sixersi imali više raspoloženih igrača. 

Denver je svladao Cleveland (110:99) jer su Marcus Camby (26, 17 skokova) i Allen Iverson (25) ipak zabili dovoljno da neutrliziraju fenomenalnog LeBron Jamesa, koji je utakmicu završio sa triple-doubleom - 30 poena i po 10 asistencija i skokova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene