Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Nash i Kidd junaci večeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na programu NBA lige bila su tek dva susreta. Phoenix Sunsi su pobijedili Cleveland Cavaliers 109:90, dok su New Jersey Nets u Chicagu pobijedili Bullse 86:83. Utakmice su obilježili playmakeri Phoenixa Steve Nash i Netsa Jason Kidd.

U susretu drugoplasirane momčadi Zapada, Phoenixa i prvoplasirane momčadi Istoka, Clevelanda, gosti nisu imali nikakvih izgleda. Domaćin je nakon tri četvrtine imao +32 i pitanje pobjednika je bilo razriješeno. Cleveland je do konca uspio smanjiti na 109:90. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Steve Nash je upisao 21 asistenciju i 4 koša čime je postao prvi igrač u posljednjih devet godina koji je u istoj sezoni dvaput ubilježio 20 ili više asistencija. Nash je prvi put to učinio protiv Sacramento Kingsa početkom prosinca kada je imao 20 asistencija. 

Njegova dodavanja najbolje su iskoristili Shawn Marion (19 koševa, 14 skokova) i Amare Stoudemire (17 koševa, 13 skokova). Goste je predvodio LeBron James (34 koša, 6 skokova, 6 asistencija).

Jason Kidd je u United Centru protiv Bullsa predvodio New Jersey do 16. pobjede u sezoni. Premda je domaćin u prvom dijelu imao 18 razlike, Netsi su uspjeli preokrenuti rezultat. Kidd je upisao 82. triple-double karijere s 23 koša, 14 skokova i 11 asistencija. 

Odličan je bio i Vince Carter (18 koševa, 10 skokova, 6 asistencija). Bullse su predvodili Andreas Noccioni (28 koševa, 8 skokova) i Ben Gordon (23 koša).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene