Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Bosh odveo Raptorse do pobjede nad Blazersima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chris Bosh je jučer sa svojih 38 pogodaka i 14 skokova doveo Toronto Raptorse do pobjede nad Portland Trail Blazersima nakon produžetaka 116-109.

"Jednostavno nismo imali odgovor na Bosha", izjavio je trener Portlanda Nate McMillan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Brandon Roy je držao Trail Blazerse u igri sa 33 pogotka i 10
asistencija. Njegova je trica i dovela do produžetka.

Bosh je nakon toga međutim preuzeo, zabivši zaredom četiri pogotka u drugom produžetku, što je Raptorsima dalo prednost 108-104 koju nisu izgubili.

Anthony Parker je dodao 25 koševa a Jose Calderon 22 koša i 10 asistencija za Raptorse.

New York Knicks su "uništili" Detroit Pistonse 89-65 uz učinak Zacha Randolpha od 25 koševa. Pistonsi su imali bijedan učinak od 30.7 posto šuta iz igre, a inače najefikasniji igrač Richard Hamilton je postigao tek tri pogotka.

Joe Johnson je zabio 25 od svojih 37 pogodaka u prvom poluvremenu za pobjedu Atlanta Hawksa nad Chicago Bullsima od 105-84. Hawksi su tako prekinuli svoj niz od 12 poraza.

Chris Paul je zabio 19 koševa i imao 11 asistencija za pobjedu New Orleans Hornetsa 87-82 u gostima kod Houston Rocketsa. Paul je zabio zadnjih šest koševa u utakmici. David West je predvodio Hornetse sa 26 pogodaka i 12 skokova. Yao Ming je zabio 30 koševa i imao 16 skokova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene