Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivanković vjeruje u podvig protiv Ajaxa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči odlaska na uzvratnu utakmicu prvog kola Kupa UEFA-e Dinamov trener Branko Ivanković danas je izjavio kako vjeruje da njegovi igrači mogu napraviti podvig protiv Ajaxa u Amsterdamu.

"Nećemo se predati, idemo napraviti podvig u Amsterdamu. No, da bi to uspjeli igrači moraju dati 120 posto svojih mogućnosti i moramo biti koncentrirani tijekom cijele utakmice", kazao je Ivanković na tiskovnoj konferenciji prije polaska u Amsterdam.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Tko bi trebao biti novi trener Dinama? Slika nije dostupna Gledao Dinamo Horvatinčić nije mogao doći na sud, ali jest na utakmicu!

Dinamu nedostaju Balaban, Šokota i vratar Lončarić. Udarnu postavu "modrih" u amsterdamskoj Areni trebali bi činiti vratar Koch, u obrani bi trebali igrati Etto, Drpić, Schildenfeld i Čale, Vukojević i Pokrivač bili bi zadnji vezni, a Sammir i Modrić ofenzivni vezni. Napadački dvojac činit će Mandžukić i Tadić.

Iako je Dinamo poražen u prvoj utakmci 0-1, stiče se dojam da zagrebački nogometaši neće krenuti u juriš od samog početka utakmice u Amsterdamu.

"Do pozitivnog rezultata možemo doći ako budemo odgovorno igrali u svim fazama igre, kako u obrani, tako i u veznom redu te napadu", napomenuo je Ivanković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene