Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Miholjević pobjednik 36. Velike nagrade Capodarco

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski biciklist Hrvoje Miholjević pobijedio je na 36. izdanju 180 kilometara duge utrke Velika nagrada Capodarco koju nazivaju 'ljetnim prvenstvom svijeta'.

Miholjević je na maestralan način stigao do pobjede, kilometar prije cilja krenuo je u bijeg, 500 m prije cilja sustigao vodećeg Kazahstanca Sergeja Reneva, prošao kraj njega i slavodobitno ušao u cilj. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća u Kutini Bez vozačke i pijan autom ubio biciklista pa pobjegao s mjesta nesreće Ilustracija U Kutini Teška prometna nesreća: Automobil naletio na biciklista i usmrtio ga

Važno je napomenuti da je veliku ulogu odigrao i Emanuel
Kišerlovski koji je bio u bijegu 30 -tak kilometara i uvelike pridonio pobjedi Miholjevića kao i cijela ekipa sa Davidom Demanueleom, Ivanom Severom (pobjednikom Kroz Istru), Zvonimirom Pokupcem, Darkom Blaževićem i Igorom Kranjcem.

Utrku je promatralo oko 50.000 ljudi, a u njoj su sudjelovali prvaci Italije, Australije, Japana, Uzbekistana, Poljske, Luksemburga, Namibije i prvak Hrvatske Tomislav Dančulović, nedavni pobjednik GP citta di Felino i Maxim Belkov, prvak Europe na kronometar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene