Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maskajev obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski boksač Oleg Maskajev obranio je titulu profesionalnog prvaka svijeta u teškoj kategoriji u verziji World Boxing Councila (WBC) nakon što je u 12 rundi pobijedio izazivača Petera Okhella iz Ugande.

37-godišnji Maskajev je dominirao tijekom cijele borbe i uz podršku 12.000 gledatelja u moskovskoj Olimpijskoj dvorani nekoliko puta je obarao 34-godišnjeg suparnika. Na koncu je uvjerljivo slavio na bodove 120-107, 118-109 i 120-107.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Španjolcima po 500.000 eura za naslov europskog prvaka Slika nije dostupna Boston Celticsi osvojili 17. naslov prvaka NBA lige

Bila je to prva obrana titule za ruskog boksača nakon što je preuzeo tron u kolovozu pobjedom u Las Vegasu protiv Hasima Rahmana.

Maskajev je rođen u Kazahstanu, a posljednjih deset godina živi u Sjedinjenim Državama i ima američko državljanstvo. Dan uoči borbe s Okhellom uredbom predsjednika Vladimira Putina dodijeljeno mu je i rusko državljanstvo. 

U dosadašnjih 39 profesionalnih borbi upisao je 34 pobjede (26 nokautom) i pet poraza, dok je Okhella od 26 borbi dobio 18, a izgubio osam.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene