Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Luca Toni odlazi iz Fiorentine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na koncu sezone talijanski nogometni reprezentativac Luca Toni napustit će redove Fiorentine objavili su talijanski mediji.

Da su vijesti o njegovom odlasku iz redova "Viola" točne potvrđuje podatak da je Toni o svemu obavijestio suigrače i već prodaje kuću u Firenzi. Kao najizglednija nova destinacije spominje se torinski Juventus, koji mu je spreman ponuditi dvostruko veću godišnju plaću od 1.5 milijuna eura koliko trenutačno zarađuje u Fiorentini.

Pročitajte i ovo Turisti u Galeria dell'Accademia Burna reakcija "Jednom kada grad postane prostitutka, teško će ponovo postati djevica": Ravnateljica muzeja razbjesnila javnost, a imala je dobru namjeru Slika nije dostupna Serie A: Pobjeda Fiorentine, Juve i Sampdorija remizirali

Toni je trenutačno drugi strijelac Serie A sa 15 pogodaka, a prošle sezone je postigao 31 pogodak i bio je najbolji strijelac ne samo talijanskog prvenstva, već i Europe.

Toni je nogometnu karijeru započeo u Modeni, a igrao je i za Empoli, Lodigiani, Treviso, Vicenzu, Bresciu i Palermo. U Fiorentini je od 2005. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene