Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lippi: Ne želim Deschampsov posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marcello Lippi osobno je nazvao Didiera Deschampsa kako bi ga uvjerio da ne želi posao trenera Juventusa. I predsjednik 'Stare dame' Giovanni Cobolli Gigli Francuzu garantira ostanak u klubu i priznaje da bi iduće sezone u Juventusu želio ponovno vidjeti Fabia Cannavara i Gianlucu Zambrottu.

Marcella Lippija povezivalo se s povratkom u Juve, čak iako Deschamps uspije dovesti Bianconere u Seriju A. No, ovog je vikenda bivši izbornik Italije kontaktirao Francuza kako bi opovrgnuo svoj povratak u Torino. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lippi odbio Juventus Slika nije dostupna Metličić i Džomba prvaci

U međuvremenu, predsjednik kluba Giovanni Cobolli Gigli postigao je dogovor s direktorom Jean-Claudeom Blancom da će Deschamps ostati na mjestu trenera ako se klub vrati u Seriju A. 

"Ako je ostanem predsjednik, tada će Didier sigurno ostati trener", rekao je Cobolli Gigli. 

Novi transferi

"Idemo dalje, želimo igrače koji su kompatibilni s našom igrom i planovima. No, nećemo utrošiti enormna sredstva", rekao je predsjednik Cobolli Gigli i priznao da bi u momčad volio vratiti Cannavara i Zambrottu. 

Cannavaro u Realu ima problema i do Nove Godine ga se povezivalo s Napolijem i Chelseom. Situacija sa Zambrottom je malo drugačija jer se Talijan brzo i dobro uklopio u momčad Barcelone. 

"Cannavaro i Zambrotta su još uvijek u našim srcima. Bilo bi mi jako drago opet ih vidjeti u našim dresovima, no to je teško ostvarivo", iskren je Cobolli Gigli. 

Šef Juvea priznao je i da na 'oku drže' Fiorentininog Lucu Tonija.

"Sanjamo o tome da igrač Tonijeve kvalitete zaigra za nas. No, za sada znam samo da je izjavio da se želi koncentrirati na sezonu u tijeku i ja cijenim njegov profesionalizam", dodao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene