Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Larsson na posudbi u Manchesteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši švedski nogometni reprezentativac i zvijezda Celtica i Barcelone, 35-godišnji Henrik Larsson karijeru će nastaviti u redovima Manchester Uniteda.

Larsson će u redove "Crvenih vragova" doći na tromjesečnu posudbu iz švedskog Helsingborga u koji je stigao početkom sezone iz Barcelone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministrova imovina Kujundžić objavio novu imovinsku karticu pa otkrio i tko mu je posudio 300.000 kuna Trgovački centar Arndale, ilustracija (Foto: AFP) Policija potvrdila Nekoliko ozlijeđenih u napadu nožem u trgovačkom centru u Velikoj Britaniji, napadača svladali elektrošokerom

"Manchester me želio i ranije i sretan sam što ću nositi dres još jednog nogometnog velikana. Svjestan sam da neću igrati svaku utakmicu, no radujem se svakoj minuti u dresu ManU-a," kazao je Larsson. 

Menadžer Manchestera, Alex Fergusson trenutačno na
raspolaganju ima četvoricu napadača - Wayne Rooneya, Louisa Sahu, Ole Gunnar Solskjaera i Alan Smith, te nekoliko klinaca. Međutim, Solskjaer i Smith ove sezone imaju problema s ozljedama, pa je sir Alex svjestan da u borbi za naslov prvaka s Chelseaom treba još jednog iskusnog napadača.

Švedski napadač je karijeru započeo u rodnom Helsingborgu, a 1993. godine je preselio u Feyenoord. Dres nizozemske momčadi nosio je četiri godine i u 102 nastupa postigao je 26 pogodaka. 

Od 1997. do 2004. godine predvodio je napad Celtica i u 315 nastupa postigao je 242 pogotka. Posljednje dvije sezone igrao je za Barcelonu, a u redovima "Blau Grane" upisao je 33 nastupa i 12 pogodaka. Za reprezentaciju švedske odigrao je 93 utakmice i postigao 36 pogodaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene