Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kuže: Mamić mi je dopustio klađenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Maksimirskoj 128, naizgled, jutro kao i svako drugo. No, iako klupski glasnogovornik kaže da je sve u redu, prvi pogled ipak vara. Okupljeni novinari upućuju na to da se događa nešto neuobičajeno, a meta im je Josip Kuže i poneka izjava kojom bi se pokušao opravdati za klupski prekršaj koji je napravio ulaskom u kladionicu.

Dio prvog sastava otišao je na razgibavanje u Maksimirsku šumu, a ostali su trenirali na pomoćnom terenu. S njima je bio i glavni strateg plavih, piše Večernji list.

- Dobro jutro, došli ste nas posjetiti na treningu, dobro raspoložen pozdravio nas je Josip Kuže.
- Sigurno vas zanimaju pripreme momčadi za susrete s Hajdukom i Auxerreom.

Iako sarkastičan, i bez postavljena pitanja znao je što se od njega očekuje, odgovor na pitanje o kojem bruji čitav grad. Ipak, mora mu se priznati da ne bježi od sučeljavanja s novinarima, pa je i ovaj put ostao dosljedan.

- Ne znam što bih vam uopće rekao o tome. To što se ja kladim nije ništa neuobičajeno ili nepošteno, pa to radi još puno ljudi u ovoj državi, pa ih se zato ne proziva. A i u klubu znaju za to. Znači, u klubu ste razgovarali o tome. Jeste li o klađenju razgovarali i sa Zdravkom Mamićem?

- Nisam s njim posebno o tome razgovarao, ali Zdravko zna da ponekad odem u kladionicu. To i ne krijem od njega, on mi je to dopustio. Moje klađenje nije ovisnost ili klađenje kockarskog tipa. Onako, više radi igre odem u kladionicu. Igračima je klađenje zabranjeno, ali meni nije. Ponovo se stvara afera iz nečega što nema veze s nekorektnim ili nepoštenim ponašanjem.

Kada je snimljena fotografija koja se pojavila u novinama?
- To je poseban dio priče. Ta je fotografija stara dva mjeseca, a ne radi se o tajnom snimku za koji ja nisam znao da postoji. Vidio sam fotografa, bio je u kladionici i razgovarao sa mnom. Poslije kraćeg razgovora, izišao je van i "okinuo" snimku. Niti slučajno me nije uhvatio, niti sam ja bježao i skrivao se od njega. Pa zašto bih to radio kada nisam napravio ništa loše.

Ako klupsko pravilo o zabrani klađenja, kako trener Kuže govori, za njega zaista ne vrijedi, onda je istina da Josip Kuže nije napravio ništa loše. Je li zaista tako mogao bi potvrditi samo izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, koji, kako glasnogovornik kaže, jučer nije bio u klubu, te ga se nije moglo dobiti ni na telefon.

Vjerojatno nije upravo uplaćivao listić...Dinamo uoči uzvrata s Auxerreom loše stoji na kladionicama, odnosno mogao bi vam donijeti puno novca vjerujete li u pobjedu plavih. Koeficijent je 7.50, pa čak i 8.25. Preporuka za Kužea?Nećemo raditi ništa posebno za Francuze. Dečki su posebno motivirani i dobro rade. Bit će teško, no vjerujem da ipak možemo postići dobar rezultat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene