Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaka: Nakon Ronalda po Ronaldinha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Milana Adriano Galliani uvjeren je da će na današnjem sastanku s predsjednikom Reala Ramonom Calderonom postići dogovor oko prelaska Ronalda u redove crveno-crnih. S druge strane, Brazilac Kaka čelnike Milana nagovara da započnu pregovore s Barcelonom oko Ronaldinha.

Adriano Galliani je uvjeren da će u idućih nekoliko dana Ronaldo zaigrati u dresu Milana. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldo ipak u Milanu? Slika nije dostupna Galliani objavio rat Realu

'Danas u 17 sati imam sastanak s Calderonom. Samo milijun eura nas dijeli od zaključenja dogovora", rekao je Galliani i izrazio želju da se Ronaldo momčadi Milana pridruži već sutra. 

Milan je španjolskom klubu ponudio 6 milijuna eura za Ronalda, no Real ga ne želi prodati za manje od 7 milijuna. No, iako dogovor još nije zaključen, Ronaldo je prošlog petka prošao liječnički pregled u Milanu i Galliani je zadovoljan njegovom formom. 

"On je u dobroj formi, boljoj nego što su doktori očekivali", izjavio je Galliani. 


Kaka želi i Ronaldinha

Brazilac Kaka, u redovima milanskog kluba, osim Ronalda, želi vidjeti još jednog sunarodnjaka - Ronaldinha. 

"Igrati bok uz bok s Ronaldom je ostvarenje snova, a kad bi Ronaldinho iz Barcelone prešao u Milan, to bi bio vrhunac. Nadam se da će se Barcelona odlučiti na prodaju i da će ga Milan kupiti", rekao je Kaka. 

"Za mene bi bilo upravo nevjerojatno zaigrati pored takva dva talenta brazilskog nogometa kojima se neizmjerno divim", dodao je Kaka. 

No, Ronaldinho je prije nekoliko dana izjavio da je potpuno zadovoljan u Barceloni i da ne želi otići iako su mnogi klubovi, među kojima i engleski Chelsea dali ne baš zanemarive ponude. Ipak, posljednjih se dana 'šuška' da bi Barca možda ipak htjela ostvariti i više nego dobru zaradu na brazilskom reprezentativcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene