Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Josip Kuže trener Varteksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni odbor Nogometnog kluba Varteks je na sjednici održanoj u ponedjeljak navečer za novoga trenera prve momčadi izabrao Josipa Kužea koji bi taj posao trebao preuzeti 15. lipnja kada započinju pripreme za novu sezonu.

Kuže je dobio više glasova članova IO od ostalih kandidata Zlatka Kranjčara, Željka Mijača i Branka Janžeka, a ugovor će potpisati na dvije godine.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Modna kuća Varteks PRODAJA ZEMLJIŠTA KAO SPAS U Varteksu kasne plaće za 1000 radnika: "Naravno da smo svi zabrinuti, ali uvjereni smo u uspjeh", "Nemamo nikakvu namjeru zatvoriti kompaniju, radna mjesta su nam prioritet"

Predsjednik Varteksa Tomislav Kezelj najavio je kako su ambicije kluba u sljedećoj sezoni borba za treće mjesto u prvenstvu, pokušaj ulaska u finale Kupa, odnosno plasman u Kup UEFA.

Zanimljivo, Kuže će na klupi Varteksa naslijediti Zlatka Dalića koji je nedavno preuzeo Rijeku, klub koji je u netom završenoj sezoni vodio - Kuže.

Kužeu je u posljednje dvije godine ovo već treći klub u Prvoj HNL, u sezoni 2005/06. i do studenoga prošle godine vodio je Dinamo, da bi u proljetnom dijelu 2007. bio trener Rijeke.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene