Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Josip Kuže se vraća u Ruandu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši trener zagrebačkog Dinama Josip Kuže mogao bi se vratiti na klupu reprezentacije Ruande koju je napustio u siječnju ove godine nakon svega dva mjeseca jer je dobio ponudu iz japanskog JEF Uniteda.

U međuvremenu Kuže je u Japanu dobio otkaz i aktualizirao se njegov povratak na klupu ruandske reprezentacije, objavio je "The New Times" iz Kigalia, glavnog grada Ruande.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kuže uhvaćen na djelu! Slika nije dostupna Dinamo demantirao smjenu Josipa Kužea

Glavni tajnik ministarstva sporta i kulture Jean Pierre Karabaranga potvrdio je da vodstvo Saveza razmišlja o povratku Kužea koji je ostavio upečatljiv trag u ovoj afričkoj zemlji.

"Žao nam je što je Kuže dobio otkaz. Moramo dobro razmisliti o nastaloj situaciji," kazao je Karabaranga, dodavši kako je Kuže za svog nasljednika predložio Branka Tucaka.

"Prvo moramo pružiti priliku Branku, a potom možemo razgovarati o povratku Kužea. Bilo bi nekorektno ovog trenutka mijenjati izbornika," dodao je Karabaranga.

Kuže je na klupi Ruande proveo tek nešto više od dva mjeseca. Pod njegovim vodstvom "Amavubi" su osvojili drugo mjesto na GTV Cecafa Senior Challenge Kupu u Tanzaniji što je oduševilo sve u zemlji. Međutim, nakon unosne ponude iz Japana, Kuže je u siječnju napustio Ruandu i preselio u JEF United, ali je nakon svega četiri mjeseca dobio otkaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene