Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedrenje: Kljaković-Gašpić drži drugo mjesto u Kini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dalje stižu odlične vijesti s poprišta narednih Olimpijskih igara u kineskom, Qingdau, a prema neslužbenim rezultatima u tri klase hrvatski su jedriličari u prvih pet.

Ivan Kljaković-Gašpić (Zenta, Split) je drugi u klasi Finn, danas je bio sedmi i treći. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasna avantura Dva umirovljenika preživjela na moru 10 dana bez vode, hrane i goriva: "To nisu valovi, nego planine" Nautički turizam: Ilustracija - 7 Svi bi na Jadran Jedna grana hrvatskog turizma prestigla je pretpandemijske brojke: Već naveliko stižu rezervacije za iduću godinu

Tina Mihelić (Galeb, Kostrena) napredovala je na peto mjesto klase Laser Radial. Tina je u današnja dva jedrenja zauzela četvrto i deveto mjesto. Šime Fantela i Igor Marenić (Sv.
Krševan, Zadar) danas su u klasi 470 u cilj ulazili oko desetog mjesta i ukupno su peti.

Uvjetima se od hrvatskih reprezentativaca još jedino nisu prilagodili Luka Radelić (Mornar, Split) u Laseru i Kostov/Cupać (Uskok, Zadar) u 4er-u. Oni se nalaze u donjem dijelu poretka svojih klasa, svakako mogu bolje.

Vjetar je i danas bio lagan, od četiri do pet čvorova, ali stabilan, bez nekih značajnih promjena smjera. Prvih dana predolimpijske regate definitivno se pokazalo da je brzina ključni faktor, čak ni taktika ne igra veliku ulogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene