Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivan Sunara i službeno trener Cibone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Josip Vranković dobio otkaz za novog trenera hrvatskog košarkaškog prvaka izabran je Ivan Sunara.

Bivši igrač Cibone u svojoj trenerskoj karijeri vodio je Maribor, Zrinjevac, Krku, Slovan, Široki, Zagreb, Frankfurt, mladu reprezentaciju Slovenije te B reprezentaciju Hrvatske, a na klupu hrvatskog prvaka dolazi iz Širokog, gdje je obnašao dužnost trenera mlađih uzrasta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A ŠTO S OTPADOM? Zagrebački proračun u problemima zbog odluke suda oko roditelja odgojitelja? Tomašević najavio kad će rebalans Slika nije dostupna Zbog protoka vremena Trener osumnjičen za bludne radnje pušten na slobodu, ali ima zabranu treniranja

- Počašćen sam što sam izabran za novog trenera Cibone. Na meni je da budem motor promjena i da preokrenemo sliku kakva je dosad. Sada namjeravamo napraviti pojedinačnu analizu svih igrača, a ponajviše treba popraviti obrambeni dio igre, istaknuo je Sunara.

Prvi trening s novom momčadi imat će 26. prosinca, a potpisao je ugovor do kraja sezone uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu.

- Morali smo povući ovaj potez. Serija loših rezultata zahtijevala je neke promjene. S Vrankovićem smo se rastali korektno, pojasnio je predsjednik kluba Ivo Jelušić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene