Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Henry: U Engleskoj mogu igrati jedino za Arsenal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se u engleskom tisku pojavilo niz vijesti u kojima se Thierry Henry spominje kao mogući novi napadač Manchester Citya i Newcastle Uniteda, Francuz je demantirao pisanje "otočana".

"U Barceloni sam zadovoljan i niti jednog trenutka nisam požalio što sam napustio London. No, jedini engleski klub u kojem bi mogao igrati je Arsenal. Svi znaju za moju ljubav prema Topnicima," kazao je napadač francuske reprezentacije u razgovoru za BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Henry se boji da je u Barci izgubio golgeterski instinkt Slika nije dostupna Barcelona bez Henryja i Abidala protiv Valladolida

Henry je ove sezone imao velikih problema s ozljedama i upisao je samo 25 nastupa za Barcelonu i pritom postigao sedam pogodaka. Sve češće je meta kritika navijača i španjolskih medija, a u posljednje vrijeme se nagađalo o njegovom mogućem povratku u Premiership.

"Od prvog dana kada sam stigao u Barcelonu novinari špekuliraju s mojom povratkom u Englesku. No nemam namjeru napustiti Barcelonu, moj ugovor vrijedi još tri godine," dodao je Henry koji je u dresu Arsenala postigao 174 ligaška pogotka u 254 nastupa. Za londonski sastav je ukupno odigrao 370 utakmica i postigao 226 pogodaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene