Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Heinze: Ostao bih u Manchesteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič Manchestera Argentinac Gabriel Heinze izjavio je da bi i nakon završetka sezone volio ostati u tom engleskom klubu.

Nekoliko klubova pokazali su interes za Heinzea, jer se pretpostavljalo da će on na kraju sezone napustiti Manchester. No, Heinze bi, čini se, radije ostao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester Metropolitan University Više od 1700 studenata u prisilnoj karanteni, policija čuva zgrade: "Mnogi imaju simptome, ali ne mogu izaći na testiranje" Slika nije dostupna Ferguson ne pušta Heinzea u Liverpool

"Ne zanima me što se priča, jedino dvoje ljudi koji su u tome važni smo ja i moj menadžer, a nijedan od nas nije zainteresiran za moj odlazak", rekao je Heinze za MUTV. 

"Jedino na što se želim koncentrirati u iduća tri mjeseca je da dam sve od sebe za Manchester United", kaže Argentinac. 

No u Manchesteru su, čini se, ipak odlučili prodati Heinzea na kraju sezone. Osim Tottenhama, zainteresirani su Juventus i Milan. 

Juventusov trener Didier Deschamps je potvrdio da će dati ponudu za Argentinca, no planove bi im mogao pokvariti Milan koji u Heinzeu vidi nasljednika već ostarjelog kapetana Paola Maldinija. 

Sportski direktor Milana Ariedo Braida prati Heinzea još od njegovih dana u PSG-u i neće samo tako dozvoliti Juventusu da im 'otme' Argentinca kad se u lipnju otvori 'tržnica'. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene