Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Heinze ostaje u Manchesteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski obrambeni igrač Gabriel Heinze nije uspio u pokušaju da privoli Manchester United da ga proda drugom engleskom prvoligašu Liverpoolu.

Posljednje nade 29-godišnjeg braniča argentinske nogometne reprezentacije Gabriela Heinzea da će karijeru nastaviti u redovima Liverpoola iščezle su nakon odluke Arbitražne komisije engleske lige koja je presudila u korist Manchester Uniteda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Giggs: Obožavam igrati protiv Liverpoola Slika nije dostupna Manchester United - Liverpool 3:0

Arbitražni sud engleske Premier League sastao se kako bi riješio spor na zahtjev Heinzea nakon što je Manchester United odbio dopustiti mu da prijeđe u Liverpool koji je ponudio 13,45 milijuna eura za 29-godišnjeg Argentinca.

Heinze je na Arbitraži želio ishoditi dozvolu za odlazak tvrdivši kako posjeduje pismo u kojem mu čelnici Manchestera otvaraju izlazna vrata za 9.9 milijuna eura odštete. 

Liverpool je pripremio novce, međutim Ferguson je stopirao prodaju. Arbitražna komisija je ustvrdila kako pismo ne znači i dozvolu za odlazak, već potvrđuje spremnost za pregovore.

Tako će Heinze po svemu sudeći i ove sezone nositi dres 'Crvenih vragova' premda je dogovorio sve detalje prelaska u Liverpool. Sve, osim najvažnijeg, nije dobio ispisnicu Alexa Fergusona.

Heinze je na Old Trafford stigao 2004. godine iz PSG-a za 14 milijuna eura i nakon početnih odličnih nastupa izgubio je mjesto u momčadi. 

Manchester ga je ovoga ljeta bio spreman prodati no ne za 9.9 milijuna eura i ne jednom od najvećih konkurenata Liverpoolu. Posljednji igrač koji je iz Uniteda preselio u redove 'Redsa' bio je Phil Chisnall 1964. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene