Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gračan novi trener Pule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnji trener drugoligaša Pomorca iz Kostrene te bivši trener Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijeka, Kamen ingrada i Kopra Nenad Gračan novi je trener NK Pule, potvrdio je to novoizabrani predsjednik pulskog prvoligaša Darko Jergović.

Po njegovim riječima to je samo dokaz da je nova uprava nakon sinoćnje izvanredne izborne skupštine kluba odmah prionula poslu a dolazak Gračana na kormilo Pule je rezultat sinoćnjeg dogovora između predsjednika kluba Darka Jergovića i Gračana a sve uz "blagoslov" predsjednika drugoligaša iz Kostrene Miroslava Uljana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

"Počašćen sam ovim poziv a dolazak u Pulu smatram velikim
izazovom. Situacija se u klubu znatno promijenila, drago mi je da su na čelu kluba ambiciozni ljudi koji očito znaju svoj posao. Osnovni cilj do kraja ove sezone je izboriti ostanak što je i realno za očekivati te izvršiti odgovarajuću selekciju igrača" - kazao je Gračan u svom prvom današnjem obraćanju novinarima.

"Igrače uglavnom poznajem a od iznimne važnosti nam je zadržati igrače koji su u Puli bili na posudbi a tu prije svega mislim na Kalinića. Ne uspijemo li u tome morat ćemo pronaći adekvatna rješenja" - kazao je Gračan koji je suradnju s pulskim prvoligašom dogovorio za idućih godinu i pol dana. Početak priprema zakazao je za 8. siječnja do kada će u suradnji s čelnicima kluba pokušati iskristalizirati igrački kadar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene