Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gilardino ostaje u Milanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebalo je samo 20 minuta da Alberto Gilardino i čelništvo Milana pronađu zajenički jezik nakon što se posljednjih dana naveliko spekuliralo da će Gila napustiti Rossonere.

Mediji su ovih dana prenijeli navodnu Gilardinovu izjavu da se ne osjeća dovoljno cijenjenim na San Siru, što je čelnika Adriana Gallianija 'natjeralo' da kaže da može otići ako želi, ali za 24 milijuna eura.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Italija: Ubitačan raspored za Milan u 2008. Slika nije dostupna Suazo potpisao za Milan, a ne Inter

Prošlo je nekoliko dana, organiziran je brz sastanak i sve je riješeno. Alberto Gilardino ostaje u Milanu. Osobno je to potvrdio za Milan Channel. 

"Raščistili smo neke stvari, to je bilo jako važno. Sretan sam jer znam da je ovo važan klub i želio bih ovdje ostati što duže. Zna sam to i ptije, a sada sam u to još sigurniji", rekao je mladi Talijan, te dodao da su mu mnogi suigrači dali potporu.

"Razgovarao sam s Pippom (Inzaghijem) i rekao mi je neke lijepe stvari. No, i ostali su mi savjetovali da dobro razmislim. Ali u stvari, ja ni nisam dvojio. Mediji su malo izvrnuli moje riječi, ali želja da ostanem u MIlanu je uvijek bila tu", dodao je Gilardino. 

"Slučaj Gilardino" je, dakle, završen, no napadač nije mogao izdržati a da ne razjasni jednu stvar: "Nikada se nisam ponudio nekom drugom klubu, a pogotovo ne Interu". 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene