Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gary Neville: Nogometni menadžeri su pošast

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan Manchestera Gary Neville izrazio je želju da se menadžeri maknu iz profesionalnog nogometa. Ionako ih, tvrdi, nema puno dobrih.

32-godišnji Neville, koji je u Manchesteru proveo cijelu svoju profesionalnu karijeru, smatra da je utjecaj menadžera prevelik.

Pročitajte i ovo Napadač iz Manchestera zadržan u pritvoru (Foto: AFP) U tijeku protuteroristička istraga Zadržan u pritvoru: Napadač iz Manchestera vikao "Alah" dok je ubadao ljude Slika nije dostupna London i Manchenster Theresa May na udaru kritika nakon napada: "Odluke vlade olakšale su teroristima"

"Želio bih da se maknu iz nogometa, da igrači postanu manje ovisni o njima. Imamo PFA (Udruga profesionalnih nogometaša) koja želi davati, a ne uzimati", rekao je Neville za Sky Sports News.

Upitan zna li kojeg dobrog menadžera, kapetan Manchestera je odgovorio: "Ne znam ih puno, zato i jesam zabrinut.  Uzimaju milijune igračima i novac izlazi iz igre. Klubovi i igrači su ti koji bi trebali dobiti taj nova, ipak ga oni i zarađuju", rekao je Neville.

No, svjestan je da promjene mogu doći samo na inicijativu igrača.   

"Oni su ti koji moraju postati odgovorniji za svoje postupke. Igrači misle da trebaju menadžere, ali to uopće nije istina. Trebaju samo dobar savjet i dobrog računovođu. Ne trebaju ljude koji im uzimaju stotine tisuća ili, kao u nekim slučajevima, milijune", smatra Manchesterov kapetan. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene