Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Galliani objavio rat Realu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik AC Milana Adriano Galliani oštro je napao Real Madrid, koji pod svaku cijenu želi dovesti brazilskog veznjaka Kaku.

Španjolski sportski dnevnik AS objavio je prije nekoliko dana kako Real mladom brazilskom reprezentativcu nudi ugovor vrijedan 70 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real od Milana traži 180 milijuna eura za Ramosa Slika nije dostupna Milan želi Sergija Ramosa

Iako ih je Milan već odbio, Real mu je prema pisanju španjolskih medija za odštetu navodno bio spreman ponuditi 55 milijuna eura. 

Takvo ponašanje Reala i ponude za najskuplji transfer u nogometnoj povijesti nije se svidjelo Gallianiju. Njihove postupke doživio je nesportskim, te najavio izjavio kako to nije Real koji volimo i poznajemo. 

"Kaka ostaje u AC Milanu, to je sigurno. No, čak i da odluči otići iz kluba, to sigurno neće bit u Real, koji se ponaša sramotno", izjavio je Galliani za španjolski sportski dnevnik Marcu.

"Više od 50 godina Real je bio najveći klub na svijetu, ponašali su se gospodski, a sada su sve bacili kroz prozor. Mogu vam reći da smo od sada u ratu s Realom i učinit ćemo sve da im što više zagorčamo život", dodao je Galliani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene