Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Flamini seli u Milan, Inter želi Hleba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski veznjak 24-godišnji Mathieu Flamini sve je dogovorio s čelnicima Milana te će na koncu sezone napustiti Arsenal i karijeru nastaviti na San Siru.

Flamini će u Milan preseliti bez odštete jer mu ističe ugovor s 'Topnicima', a dogovorio je petogodišnji ugovor vrijedan četiri milijuna eura po sezoni. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!' Slika nije dostupna Arsenal protiv Sheffielda s najmlađom momčadi u povijesti

Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Juventus, no ponuda torinske 'Stare dame' bila je milijuna eura po sezoni manja. Flamini je član Arsenala od 2004. godine nakon što je stigao iz Olympique Marseillea.

Na San Siru, ali u redovima Intera, bi mogao završiti još jedan igrač Arsenala, 27-godišnji Aleksander Hleb. 

Bjelorus ima tjedan dana za odluku hoće li ostati u klubu ili će prihvatiti mnogo unosniju ponudu Intera. Hleb je u londonski klub stigao 2005. godine, a prije toga je igrao za Stuttgart i BATe Borisov.

Na meti vodećih europskih klubova su i Cesc Fabregas, te Emmanuel Adebayor pa će menadžer Arsenala Arsene Wenger ovoga ljeta imati težak posao sačuvati momčad na okupu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene