Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Figu slomljena fibula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši kapetan portugalske reprezentacije, Luis Figo, koji je u nedjelju proslavio 35. rođendan, istog je dana u Torinu, na derbi utakmici talijanskog prvenstva između njegovog Intera i Juventusa (1:1) imao nesreću, jer mu je slomljena fibula desne noge.

U prvi tren, kad je Juventusov srednjak Pavel Nedved, bivši kapetan češke reprezentacije, faulirao Figa nije se predmnijevalo da je Portugalac teže ozlijeđen. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lagali da je pao kod bake Bebi slomljena lubanja, nemarni roditelji skrivali istinu Slika nije dostupna Liječnici rekli da je zacijelila Živio sa slomljenom nogom 29 godina

Sudac je pokazao Nedvedu žuti karton, a Figo je nakon ukazane prve 8 pomoći (sredinom drugog poluvremena) napustio igru i odšepesao u svlačionicu.

U ponedjeljak ujutro Figo se povrgnuo rentgenskom pregledu, jer mu je u međuvremenu noga otekla i sve ga jače boljela pa je tek tada konstatirano da mu je pukla fibula, tanja od dviju potkoljeničnih kostiju. Inter još nije priopčio koliko će Figo zbog ovog loma morati pauzirati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene