Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferguson ne pušta Heinzea u Liverpool

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer engleskog prvaka Manchester Uniteda Alex Ferguson stopirao je transfer Argentinca Gabriela Heinzea u Liverpool.

Premda se činilo kako će "Crveni vragovi" pristati na devet milijuna eura odštete za argentinskog braniča sir Alex je upalio crveno svjetlo.

Pročitajte i ovo Mlijeko (Foto: Getty Images) Ministarstvo upozorava potrošače S tržišta se povlači pasterizirano kozje mlijeko hrvatskog proizvođača zbog opasne bakterije Slika nije dostupna Mudrost iz dječjih usta Djevojčica mlađem bratu objašnjava kako stvari funkcioniraju...

"Nije Liverpool jedini koji želi Heinzea. No, nema govora o njegovoj prodaji, Gabriel ostaje u našim redovima," poručio je Ferguson.

Heinze je na Old Trafford stigao 2004. godine iz francuskog Paris St Germaina i odmah je izborio mjesto u momčadi. Već u prvoj sezoni navijači Manchestera su ga proglasili igračem godine, no ubrzo se ozlijedio zbog čega mu je propala sezona. Prošle sezone bio je standardni član postave novog engleskog prvaka. Osim Liverpoola veliki interes za njegove usluge pokazali su Real Madrid, Inter i Newcastle United.

"Heinze ima važnu ulogu u mojim planovima i ne želim ga pustiti," ponovio je menadžer ManU-a. Posljednji igrač koji je s Old Trafforda preselio u Liverpool bio je Phil Chisnall 1962. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene