Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fabregas: Možda zauvijek ostanem u Arsenalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20-godišnji španjolski reprezentativac Cesc Fabregas priznao je da sve manje razmišlja o povratku u domovinu, a sve više o završetku karijere u Arsenalu.

"Kad sam tek stigao u Englesku želio sam se jednog dana vratiti kući. No, sada je sve drugačije. Svaki dan mi se ovdje sve više sviđa. Volim London, ljude u njemu, a posebice Arsenal", rekao je mladi Španjolac koji je još do prije nekoliko mjeseci, kada je bila neizvjesno hoće li trener Arsene Wenger ostati u klubu, prijetio odlaskom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fabregas: Ako ode Wenger, odlazim i ja! Slika nije dostupna Wenger: Za Torresa Hleb i Ljungberg, Fabregas ostaje

"Istina je ta da imam sve veću želju da u 'Topnicima' još dugo ostanem, možda i cijelu karijeru. Nisam imao tu sreću igrati u Španjolskoj ligi, a sada se sve više identificiram s engleskim nogometom koji je strastven, brz i napadački.  A upravo takav najviše i volim", zaključio je veznjak Arsenala za kojeg se već duže vrijeme zanima madridski Real.

>> Fabregas: Ako ode Wenger, odlazim i ja!

Fabregas je karijeru započeo u mladoj momčadi Barcelone, no u prvu postavu nikada nije dospio. Upravo je to bio jedan od razloga što je odlučio otići. U Arsenal je stigao sa 16 godina, u rujnu 2003. Debitirao je mjesec dana kasnije i s nepunih 17 godina postao najmlađi prvotimac kluba ikad.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene