Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Draganja osvojio broncu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski plivač Duje Draganja osvojio je brončanu medalju na 50 metara slobodno na Europskom prvenstvu u Budimpešti.

Draganja je u finalu plivao 22.14 sekundi, zlato je osvojio Poljak Bartosz Kizierowski sa 21.88 sekundi, a srebro Ukrajinac Oleksandr Volinec sa 21.97.
Čestitka Primorca...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkrivanje kipa Atraktivna lokacija: Postavljen je novi spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu Slika nije dostupna Oni su budućnost Hrvatske Hrvatski srednjoškolci srebrni i brončani na informatičkoj olimpijadi

"Bravo Duje! Iskrene čestitke za sjajno plivanje i još jednu medalju koju si donio za Hrvatsku. Drugim odličjem na istom natjecanju dokazao si da pripadaš samom vrhu, te da od tebe i u budućnosti možemo očekivati velike uspjehe. Želim ti puno uspjeha u daljnjoj kako sportskoj, tako i znanstvenoj karijeri", stoji između ostaloga u brzojavci ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca . 
...i Mesića

"Dragi Duje, čestitam ti na brončanoj medalji osvojenoj na europskom prvenstvu kojom si još jednom dokazao svoju kvalitetu plivača i sportaša. Želim ti još puno osobnih i sportskih uspjeha u budućnosti", stoji u čestitki predsjednika Stipe Mesića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene