Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO: Pola reprezentacija sudionica već stiglo u svoje baze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još pet dana ostalo je do početka EURA u Austriji i Švicarskoj, pa su prve reprezentacije sudionice već stigle u svoje trening-kampove koje su odabrale za svoj boravak tijekom natjecanja.

Prvi su u svoje baze stigli Portugalci i Turci i to već u nedjelju, te će obje reprezentacije svoje prve treninge održati u ponedjeljak navečer uoči svog međusobnog dvoboja 1. kola u skupini A koji će se odigrati u subotu.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..."

U ponedjeljak je još šest reprezentacija stiglo u svoje baze, a najviše pozornosti privukli su svjetski prvaci Talijani. Njih su u Beču prije odlaska u 30-ak kilometara udaljenu bazu u Badenu dočekali talijanski veleposlanik u Austriji Massimo Spinetti i predsjednik Austrijskog nogometnog saveza Friedrich Stickler.

Češka reprezentacija sletjela je u Innsbruck odakle je nastavila prema 30-ak km udaljenoj bazi u Seefeldu, Rumunji su se smjestili u svojoj bazi u alpama u Sankt Gallenu, dok su i sudomaćini Švicarci već stigli u svoj kamp u Feusisbergu.

Od hrvatskih suparnika u skupini B u svoje baze su stigli naši prvi suparnici domaćini Austrijanci koji su se smjestili u Stegersbachu, te Polajci koji su za svoj kamp izabrali toplice Bad Waltersdorf u blizini Graza.

Hrvatska će u svoju bazu u Bad Tatzmansdorfu krenuti večeras oko 20 sati iz Boćarskog doma.

Prema sadašnjem rasporedu posljednji će u svoj trening-kamp stići Španjolci koji su svoj dolazak najavili tek za četvrtak što im je i posljednji rok, jer prema pravilima UEFA-e reprezentacije moraju doći u svoju bazu najkasnije pet dana prije odigravanje prve utakmice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene