Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Englezi će se žaliti na kaznu UEFA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni savez će se žaliti na odluku UEFA-e o kazni od 10.000 CHF zbog navijačkih nereda na utakmici kvalifikacija za EURO 2008 protiv Hrvatske u Zagrebu.

Podsjetimo, Engleski nogometni savez kažnjen je s 10.000 franaka zbog nedoličnog ponašanja engleskih navijača.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Razočarani smo takvom odlukom UEFE koja šteti ugledu engleskog nogometa i naših navijača koji nisu odgovorni za nerede u Zagrebu, kazao je glasnogovornik saveza Adrian Bevington, dodavši kako će se Englezi žaliti kada dobiju pismeno obrazloženje odluke Disciplinske komisije UEFA.

Hrvatski nogometni savez kažnjen je sa 50.000 švicarskih franaka zbog navijačkih nereda na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo 2008. godine igranoj u Zagrebu 11. listopada.

HNS je kažnjen zbog "ozbiljnih propusta u organizaciji utakmice", te "prodaje ulaznica na dan utakmice bez suglasnosti policije, Engleskog saveza ili UEFA-e", kao i nekoliko upaljenih baklji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene